Feng Šui

Feng Šui je kineska nauka o protoku energije koja može da pozitivno utiče na naše okruženje i harmoniju u životu.

Form School

 

Nepravilno rasporedjen nameštaj ili negativna energija mogu da zaustave harmoničan protok energije. Kao posledica toga, Vi se ne osećate prijatno u pojedinim prostorijama zbog toga što su na primer sto ili krevet loše rasporedjeni. Drugi primer je da u Vašoj kancelariji, zbog lošeg rasporeda nameštaja, ljudi kojima rukovodite ne uzimaju Vas za ozbiljno. Jednostavnom primenom Feng Šui principa možemo ispraviti nepravilan protok energije i uspostaviti harmoniju u Vašem domu i na radnom mestu.

Ba Gua

 

Ba Gua metoda se koristi kako bismo Vaše životne teme (npr. ljubav, karijeru, prihode, zdravstvene probleme, nesanicu, probleme sa dobavljačima / klijentima) usmerili u pozitivnom pravcu.  Uzimajući u obzir prostornu orijentaciju po stranama sveta, Vaš životni ili radni prostor će biti prvo podeljen na 9 delova, a potom ću Vam pripremiti detaljan plan kako da aktivirate pozitivnu energiju u odredjenim delovima životnog ili radnog prostora gde je protok zaustavljen / usporen / negativan i kako da uspostavite harmoniju.

 

Leteće zvezde

 

Ovo je metoda za izračunavanje "Zvezda koje vladaju Vašim domom / radnim prostorom" a uz to i kompletna analiza Vašeg prostora i Vaših životnih tema. Zvezde odredjuju kvalitet pojedinih prostorija, kao i koja prostorija kako utiče na koju životnu temu. Pri tom godina izgradnje Vašeg doma / objekta gde radite i geografski raspored u prostoru igraju veoma važnu ulogu.